Empack Verpakkingsvakbeurs

Blisss ontvangt u graag op de Empack Verpakkingsvakbeurs op
5 & 6 April in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Op deze twee dagen kunt u kennismaken met onze innovatieve en kostenbesparende software, specifiek gericht op de verpakkingsindustrie!

Hier kunt u zich gratis registreren.

Empack Verpakkingsbeurs
verpakkingssoftware-simulator

 

Win een gratis implementatie t.w.v. €5.000!

Onder het genot van een kop koffie maken wij graag kennis met u en vertellen wij meer over onze specifieke software oplossing voor de verpakkingsindustrie, genaamd NaviPack! Bovendien maakt u kans op een gratis implementatie van onze software t.w.v. €5.000. Speel met ons de virtual reality race game en wordt de winnaar van de beurs!

Onze specialisatie in de Verpakkingsbranche

Blisss is al een aantal jaar gespecialiseerd in software oplossingen, specifiek ontwikkeld voor de kunststof- en verpakkingsindustrie. Deze software hebben wij ontwikkeld in nauwe samenwerking met Microsoft en helpt onze klanten om inzicht te krijgen in bedrijfsprocessen en deze te optimaliseren.

Deze software, met onder ander onze nieuwe grafische planning, presenteren we op de Empack Verpakkingsvakbeurs 2017. Zo weet u direct wat onze software voor uw organisatie kan betekenen.
We heten u van harte welkom op stand A114. Uiteraard staat er voor u een kop koffie klaar!

Empack Verpakkingsbeurs

Bent u enthousiast en benieuwd naar de software van Blisss Verpakkingssoftware?

Dan zien we u op 5 of 6 april op de Empack Verpakkingsvakbeurs in ’s-Hertogenbosch. Openingstijden van de beurs zijn van 09:00 tot 17:00. Mocht u alvast een afspraak met ons in willen plannen tijdens de beurs: laat het dan aan ons weten! Dit kan door te mailen naar info@blisss.nl. Alvast meer weten over Blisss Verpakkingssoftware? Kijk dan op www.verpakkingssoftware.nl of neem contact op via 024-3737968.

Banner Empack

Nu al meer weten over onze Verpakkingssoftware?

Start typing and press Enter to search