Functionaliteiten Verpakkingssoftware

Navipack Verpakkingssoftware heeft veel functionaliteiten die specifiek aansluiten op de werkzaamheden en rollen in de verpakkingsindustrie. Door vele implementaties en samenwerkingen met partners, weet Blisss Verpakkingssoftware exact welke functionaliteiten u nodig heeft. Zo heeft Navipack Verpakkingssoftware de onderstaande specifieke functionaliteiten:

Vraag uw demo aan!


Functionaliteiten

1. Wet-en Regelgeving verpakkingsindustrie

Altijd op de hoogte van de meeste recente wet- en regelgeving met onze up-to-date wetgeving module. In onze Verpakkingssoftware is het mogelijk per artikel kwaliteitsnormen te stellen. Navipack maakt inzichtelijk wat de normen zijn en waar deze in de productie niet meer overeenkomen.

Functionaliteiten

2. Traceability en recallability:

Traceer individuele artikelen door middel van lotnummers. Hierdoor analyseert u fouten in uw proces waardoor u deze in de toekomst kunt voorkomen. Daarnaast kunt u door middel van onze Verpakkingssoftware eenvoudig terugroepen in geval van nood.

Functionaliteiten

3. Etikettering:

Foutloze en snelle etikettering door de module Labelaansturing. Hiermee worden etiketten automatisch afgedrukt vanuit uw Verpakkingssoftware en voldoet u aan de eisen die zijn opgesteld in de Wet Etikettering van Levensmiddelen.

Functionaliteiten

4. Barcode scanning:

Of het nou gaat om verzenden van pallets of registratie van uren van het productiepersoneel: met Navipack Verpakkingssoftware kunt u papierloos werken.

Functionaliteiten

5. MES:

U wilt weten hoe uw machines gedraaid hebben afgelopen nacht en storingsmeldingen bij stilstand krijgen: onze Verpakkingssoftware met MES systeem kan dit.

Functionaliteiten

6. Boekhouding:

Navipack Verpakkingssoftware beschikt over een volledige boekhouding. Hoe meer grip op de kostprijs (mens/machine/materiaal), hoe beter u kunt sturen.

Functionaliteiten

7. In- en verkoop:

Navipack Verpakkingssoftware heeft een flexibel prijzensysteem ontwikkeld waarmee de grondstofprijs automatisch wordt doorberekend in de kost- en verkoopprijs. Dankzij de module verkoop kunt u snel en effectief offertes en orders invoeren, verzenden en factureren.

Functionaliteiten

8. Voorraad:

Inzicht in de voorraad in uw bedrijf. Zicht op wat gebruikt wordt en wat gebruikt gaat worden. Geen stilstanden meer vanwege een tekort aan grondstoffen!

Functionaliteiten

9. Machineplanning:

Machine planning van uw fabriek, ook met meervoudig complexe matrijzen. Optioneel toe te voegen: grafische planbord.

Verpakkingssoftware planning

10. Grafische planning:

Vanuit onze branche kennis hebben wij grafische planning opgesteld die het sturen van uw bedrijf vereenvoudigen. Simpel, snel en doeltreffend!

Verpakkingssoftware koppeling

11. Koppeling met andere ERP-software:

Navipack Verpakkingssoftware is eenvoudig te koppelen met andere software pakketten, zoals SAP. Daarnaast hebben we een unieke werkwijze met betrekking tot de implementatie, welke de implementatie snel en financieel interessant maakt.

Verpakkingssoftware Power BI

12. Power BI:

Power BI is een complete oplossing die de antwoorden biedt op uw strategisch vragen, in een toepassing die u al kent – Excel. Met weinig of geen training kunt u snel vanuit verschillende perspectieven problemen analyseren en trends in uw bedrijf ontdekken.

Enthousiast over onze Verpakkingssoftware?

Start typing and press Enter to search