Navipack Verpakkingsoftware groeit met u mee

Microsoft Dynamics NAV geeft kleine en middelgrote bedrijven zoals het uwe volledige controle over uw kernbedrijfsprocessen, nauwkeurige afstemming van uw toelevering en het inzicht waarmee werknemers optimaal kunnen presteren. Of het nu gaat om een bedrijf van 3 of 1.000 medewerkers: NAV is een ERP oplossing die past bij elk bedrijfstype en is gebouwd om met uw onderneming mee te groeien.

Microsoft Dynamics NAV als fundament voor Navipack

Microsoft Dynamics NAV geldt als sterk fundament voor onze ERP software omdat het u als klant zowel flexibiliteit en zekerheid biedt. Zekerheid doordat Microsoft het ERP pakket ondersteunt en doorontwikkelt. Daardoor heeft u als klant tevens zekerheid dat uw ERP altijd ondersteund zal worden, aangezien er in elk land ter wereld Dynamics NAV partners te vinden zijn met kennis van zaken.

Vraag hier een demo aan!


Logo ms nav

Waarom Microsoft Dynamics NAV?

Mensen snappen het Microsoft Dynamics NAV heeft dezelfde look & feel als Microsoft Office. Iedereen kan dus meteen aan de slag. Het werkt precies zoals u het wilt.Microsoft Dynamics NAV is rol specifiek, zodat uw werknemers relevante inzichten krijgen voor hun dagelijkse werkzaamheden. Met de juiste informatie binnen handbereik kunnen zij niet alleen de problemen van vandaag oplossen, maar kunnen ze zich ook voorbereiden op morgen. Op uw voorwaarden Met Microsoft Dynamics NAV kan uw team werken wanneer en waar het optimaal presteert: op kantoor, thuis of onderweg. Dankzij flexibele implementaties in de cloud en op locatie kunt u kiezen wat het best bij uw bedrijf past.

Over Blisss Verpakkingssoftware

Blisss Verpakkingssoftware ontwikkelt ERP oplossingen in de verpakkingsindustrie. Voortbordurend op een ijzersterk fundament van het ERP pakket Microsoft Dynamics NAV, hebben wij ons product Navipack ontwikkeld. Navipack in de loop der tijd uitgegroeid tot een zeer praktisch ingericht ERP pakket voor de verpakkingsindustrie.

Enthousiast over onze Verpakkingssoftware?

Start typing and press Enter to search