Vraag hier uw
Office 365 demo aan: 

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mail (verplicht)

Microsoft Office 365

Het Office pakket van Microsoft is bijna niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van Microsoft gebruikers. Outlook, Word, Excel, PowerPoint: we gebruiken het dagelijks. En dat zal voorlopig ook niet veranderen. De manier waarop Microsoft deze software aanbiedt aan haar klant verandert echter wél met de komst van Office 365.

Microsoft biedt hun Office producten en gerelateerde software aan als een online dienst. Waar klanten voorheen hun software kochten en installeerden, betalen de gebruikers nu in de vorm van een maandelijks abonnement. Sinds de introductie wordt er erg enthousiast gereageerd vanuit de markt. De belangrijkste voordelen voor uw organisatie vindt u hieronder.

Microsoft Office 365

Combineren van applicaties binnen Office 365

Binnen Office 365 combineert Microsoft de klassieke Office applicaties met andere toepassingen zoals Exchange, SharePoint en Lync. De diverse applicaties integreren naadloos met elkaar. Daardoor is het makkelijker om data en bestanden tussen de verschillende applicaties met elkaar uit te wisselen.

Lagere kosten Office

Zeker wanneer de Office applicaties gecombineerd worden met serversystemen zoals Exchange, SharePoint en Lync, is het abonnement van Office 365 vaak goedkoper dan het individueel aanschaffen van de verschillende systemen.

Microsoft Office 365
Microsoft Office 365

Gemak van installatie en onderhoud

Bedrijven hoeven niet langer zelf zorg te dragen voor het installeren, onderhouden en migreren van de Office toepassingen. Deze zaken worden verzorgd door Microsoft; voor alle applicaties en voor alle gebruikers. Dit bespaart tijd en geld bij de aanschaf en installatie. Daarnaast werkt u continue met de meest recente versie van de software.

Werken waar en wanneer u wilt met Office 365

De applicaties zijn altijd en overal vanuit de cloud beschikbaar. Het maakt dus niet uit waar u bent: u heeft altijd toegang tot uw bestanden en kunt deze bestanden bewerken en delen met uw collega’s of klanten.

Microsoft Office 365

Weten hoe Office 365 uw organisatie laat groeien?

Start typing and press Enter to search