Trainingsdata: 5 t/m 9 februari 2018
Training: NAV Basic
Kosten: €400 per dag, inclusief lunch


Trainingsdata: 30 april t/m 4 mei 2018
Training: NAV Advanced
Kosten: €400 per dag, inclusief lunch


Vraag hier uw persoonlijke
intakegesprek aan:

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mail:

Selecteer uw training

BasicAdvancedMaster

Training Microsoft Dynamics NAV
voor de Verpakkingsindustrie

Blisss Verpakkingssoftware is gespecialiseerd in ERP Software voor de Verpakkingsbranche. Onze ERP consultants hebben diepgaande kennis van ERP Software van Microsoft: Microsoft NAV. Zij combineren deze kennis met hun kennis over de processen binnen verpakkingsbedrijven. De kennis over NAV, die delen ze door middel van praktisch ingesteld NAV Trainingen. De trainingen zijn zowel geschikt voor NAV gebruikers, als voor NAV consultants.

De doelstelling van onze NAV trainingen is dat de cursisten:

  • De verschillende NAV-modules beter leren kennen;
  • NAV vaardigheden direct toe kunnen passen in de praktijk;
  • Processen in NAV efficiënt in kunnen richten.

De trainingen worden gegeven op een externe, unieke locatie gelegen aan de Waal. De informele setting van deze locatie draagt bij aan een positieve en creatieve werksfeer.

advanced-bootcamp-power-bi
nav-financien-01

NAV trainingen op verschillende niveaus:

Blisss Verpakkingssoftware biedt NAV trainingen op verschillende niveaus, namelijk: Basic, Advanced en Master.

  • Training NAV Basic: De training NAV Basic is met name gericht op junior NAV consultants en gebruikers van NAV. Tijdens deze trainingen worden basisvaardigheden getraind en leren de cursisten de verschillende modules beter kennen. De meest behandelde modules zijn Financiën, Verkoop & Inkoop, Logistiek en Productie.
  • Training NAV Advanced: De training NAV Advanced wordt gegeven aan junior NAV consultants, als vervolg op de NAV Basic training. Daarnaast kunnen ervaren NAV gebruikers aansluiten. De training richt zich op het verder ontwikkelen van kennis over de NAV modules. Er wordt dieper ingegaan op de verschillende NAV modules en worden er aanvullende modules behandeld zoals Power BI. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het probleem oplossend denken. Hierdoor kan men praktijkproblemen oplossen door het efficiënt inrichten van NAV.
  • Training NAV Master: De training NAV Master is bestemd als afsluitende training. Deze training is ontwikkeld voor consultants van onze NAV partners, maar ook onze eigen NAV consultants. Een ERP casus van een klant staat centraal tijdens de Master training. Binnen 5 dagen wordt een volledig NAV traject doorlopen waardoor een klant binnen 5 dagen een werkende ERP oplossing heeft.

Standaard- en klant specifieke
ERP Training

Onze ERP trainingen zijn door onze ervaren ERP Opleidingsarchitecten ontwikkeld. De standaard ERP trainingen worden eens per kwartaal gegeven. Naast de standaard ERP trainingen, ontwerpen onze ERP consultants ook specifieke trainingen, in opdracht van een klant. In veel gevallen is dit een bedrijf uit de verpakkingsbranche. Deze maatwerk ERP trainingen richten zich volledig op een NAV-vraagstuk binnen een verpakkingsbedrijf.

Tijdens de trainingen wordt altijd gewerkt met de meest recente versie van NAV. Wilt u als gebruiker van NAV de Basic of Advanced cursus volgen en heeft u een oudere versie van NAV, zoals NAV 2016? Geen probleem: dan passen we de training aan naar de NAV versie die u op dat moment gebruikt.

blisss-bootcamp-3

Meer weten over onze NAV trainingen?

Start typing and press Enter to search