Historie Blisss Verpakkingssoftware

Blisss Verpakkingssoftware is gespecialiseerd in branche specifieke toepassingen van Microsoft Dynamics NAV: Navipack Verpakkingssoftware. We zijn in de verpakkingsindustrie gestart vanuit een eerdere specialisatie in de kunststoffen industrie, waar Blisss inmiddels marktleider is. Deze zeer grondige specialisatie in de branche zorgt ervoor dat we de klant én zijn processen inhoudelijk erg goed kennen. Hierdoor kunnen we de software optimaal op uw processen aan laten sluiten én optimaliseren. Termen als “traceability, recallability en labelaansturing ” zijn ons niet vreemd. Deze filosofie stond ook aan de basis van de specialisatie in verpakkingssoftware: “de processen, uitdagingen en kansen van de klant beter kennen dan wie dan ook en hen te helpen deze kansen te benutten”.

Vraag hier uw demo aan


Verpakkingssoftware ERP

Onze doelstelling voor de verpakkingsindustrie

Het is onze missie om bedrijven die actief zijn in de verpakkingsindustrie te helpen succesvoller te zijn door ze te ondersteunen met verassend goede adviezen en bijbehorende simpele software waardoor ze beter kunnen (blijven) presteren. Als branchepartner beschikt Blisss over de kennis die het mogelijk maakt een ERP software implementatie te doorlopen met software waar u en uw medewerkers zich in herkennen. Daarnaast ontwikkelen wij onze software voor meerdere bedrijven in de branche. Hierdoor deelt u de kosten van nieuwe functionaliteiten met anderen. Niet elke wens hoeft specifiek voor u ontwikkeld te worden omdat vele collega’s ook met onze software werken.

De Verpakkingsindustrie; onze focus

Blisss Software is volledig op de verpakkingsbranche gericht. Wij kennen uw (bedrijfs)proces inhoudelijk en weten hoe we uw proces kunnen optimaliseren. Naast de inhoudelijke kennis van uw branche, hebben we een unieke werkwijze ontwikkeld die garant staat voor een snelle implementatie. Onze consultants zijn door de diepgaande kennis over de verpakkingsbranche in staat om u altijd te verrassen met praktische en effectieve oplossingen.

Over Verpakkingssoftware

Enthousiast over onze Verpakkingssoftware?

Start typing and press Enter to search