Seminar Verpakkingssoftware

Microsoft Partner Blisss Software organiseerde op 6 oktober voor het eerst het gratis Microsoft Packaging Seminar. Deze middag stond volledig in het teken van het delen van kennis over software, innovatie en wetgeving voor de verpakkingsindustrie. 

Vraag hier uw demo aan


Gastspreker Ton Kolk (sr. Lead Auditor, DNV-GL) over classificering en auditing) 

Veel klanten van verpakkingsbedrijven eisen dat een producent van verpakkingen voor de levensmiddelen gecertificeerd is volgens een Global Food Safety Initiative (GFSI) certificaat. Dit is een initiatief van grote internationale spelers om een wildgroei aan certificaten om te zetten naar een standaard die mondiaal inzetbaar is en de voedselveiligheid waarborgt. Ook werd er in gegaan op andere geaccepteerde en veelvoorkomende standaarden zoals de IFS PACsecure en FSSC 22000, en hoe deze zich tot elkaar verhouden. Ton vertelt hoe het proces van een audit eruit ziet, wat er nodig is voor het verkrijgen van een certificaat, en welke wetgevingen hierbij een rol spelen.

dnv-gl_logo_tcm8-56427

Gastspreker Sven Noomen (Analist en Business Developer, QBS Group).

Sven Noomen ging namens Microsoft in op de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van software. Microsoft Dynamics NAV garandeert een feilloze samenwerking met Office 365, ERP, Share Point, Dynamics CRM, OneNote, Power BI en Dynamics Social Listening. Naar wens van de gebruiker kan er gewerkt worden binnen een cloud, on-premise of een hybride vorm hiertussen. Ook kan de gebruiker Dynamics NAV gebruiken op elk device (Tel, Tablet, PC) en op elke browser. We bevinden ons op een spannend moment in het jaar. Op 24 oktober wordt namelijk de nieuwe versie van Navision gelanceerd: Microsoft Dynamics NAV 2017.  Lees hier meer over deze nieuwste versie van Navision.

logo

Gastspreker André van der Loo (Dumocom)

Andre van der Loo om de middag te besluiten met een ‘best practice’-voorbeeld van zijn bedrijf Dumocom. Dumocom is gespecialiseerd in het produceren van petflessen, op een zo slim en duurzaam mogelijke manier. Na een periode van oriëntatie op meerdere ERP-systemen heeft Andre ongeveer een jaar geleden samen met Blisss Dynamics NAV 2015 geïmplementeerd. Zijn voornaamste tips bij automatisering zijn het zoeken van een partner die je taal spreekt, houd het simpel en ben kritisch naar je rapportage. Dit is doorslaggevend geweest in de samenwerking die hij aanging met Blisss en het product Dynamics NAV 2015. De branche specifieke kennis van Blisss, en de toepassingen voor kwaliteitscontrole en klachtenregistratie die binnen NAV worden toegevoegd zijn van groot belang geweest voor een juiste implementatie binnen Dumocom. Deze implementatie zorgde voor een hogere efficiëntie in het proces en ondersteunde het verkrijgen van een BRC IoP certificering.

Dumocom Verpakkingssoftware

Afsluitende borrel.

Nadat de sprekers bedankt werden voor hun bijdrage middels een bosje bloemen en een lekker flesje wijn werd de middag afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje. Blisss kijkt terug op een vruchtbare middag in het teken van kennisdeling voor de verpakkingsindustrie en bedankt alle deelnemers voor hun aanwezigheid! Heeft u het seminar gemist, maar wilt u wél meer weten over onze software oplossing voor de verpakkingsindustrie? Stel dan hier uw vraag of maak direct een afspraak.

Sfeerimpressie seminar Verpakkingssoftware

Geïnteresseerd in onze verpakkingssoftware?

Start typing and press Enter to search